Plunge Pools

Plunge Pools van Wilan zwembaden

Heerlijk verkoelen, minimaal onderhoud, een eenvoudige en vlotte installatie. Onze Plunge Pools worden compleet geleverd met Hayward pomp/filterinstallatie, glas, PVC pakket, skimmer, onderafzuiging en inspuiters. Verkrijgbaar in vele maten en dus geschikt voor vrijwel iedere tuin. Op deze pagina vind je alle informatie over onze Plunge Pools zoals de mogelijkheden, prijzen en opties.

Wij adviseren om altijd eerst een vrijblijvende offerte aan te vragen. Zo weet u zeker dat u niets vergeet en geeft u ons de gelegenheid u zo goed mogelijk van advies te voorzien.

Kwaliteit, afmetingen en kleuren

Onze Plunge Pools zijn gemaakt van onverslijtbaar dikwandig polyester voorzien van een hoogwaardige speciale zwembad coatingen. De baden zijn voorzien van een trap en indien gewenst een zit- of ligdeel. U kunt zelf aangeven wat voor bank en/of trap u wilt en waar u deze geplaatst wilt hebben.

Afmetingen

Relaxen in een mini plunge pool, met een elastiek zwemmen in de 400 plunge pool of kiest u voor de riante 500? De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze Plunge Pools komen in verschillende breedtematen, lengte- en ook dieptematen. Voor iedere tuin hebben wij de juist afmeting.

Kleuren

Aan kleuren geen gebrek! Maak een keuze tussen licht grijs, midden grijs, blauw, wit en ivoor.

Plunge pool prijzen

Benieuwd naar de prijs van een plunge pool? Wij hebben diverse standaard modellen met vaste prijzen. Uiteraard zijn onze plunge pools in vele afmetingen en uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag daarom een offerte op maat aan om zo een gerichte prijs te ontvangen.

De bezorging van een Plunge Pool

Voor het bezorgen van de plunge pools geldt een vast tarief per provincie binnen Nederland en Belgie. Plunge pools worden door middel van een kraan naast de vrachtwagen gelost. 

Het plaatsen van een Plunge Pool

Een Plunge Pool plaatsen is geen alledaagse klus maar met wat geduld en twee rechterhanden is het voor de handige doe-het-zelver goed te doen. Onze Plunge Pools worden compleet geleverd inclusief Hayward pomp/filterinstallatie, ingebouwde skimmer, inspuiters, onderafzuiging, glas filtermateriaal, PVC pakket en natuurlijk een inbouwhandleiding.

Portfolio

In de afgelopen jaren hebben wij al vele Plunge Pools mogen leveren. Hieronder een kleine greep uit onze reeds geleverde Plunge Pools. Klik op een foto voor de vergroting.

Over Wilan Zwembaden

Wilan is een Nederlandse fabrikant van o.a. kunststof zwembaden, plunge pools en zwemvijvers. Sinds 1978 specialiseren wij ons in het ambachtelijk produceren van kwalitatief hoogwaardige en zeer duurzame producten. Vier decennia ervaring, alleen de beste materialen en een constante drang naar perfectie zorgen er voor dat onze baden van een ongekende kwaliteit zijn. Daar zijn we trots op.

Onze fabriek in Bladel omvat drie moderne productiehallen waar een team van enthousiaste vakmensen, vaak met vele tientallen jaren ervaring en met oog voor detail ieder product tot in detail afwerkt. Ieder bad is puur handwerk en wordt volledig naar de wensen van de klant gefabriceerd, van A tot Z.

Bezoek

Uiteraard ontvangen wij u graag in onze fabriek in Bladel. In de fabriek kunt u de baden zien en hoe deze worden gefabriceerd. Graag op afspraak zodat wij alle tijd voor u vrij kunnen maken.

Offerte aanvragen

Wij adviseren altijd eerst een offerte op maat aan te vragen voor u besteld, zo weet u zeker dat u niets vergeet en geeft u ons de mogelijkheid u zo goed mogelijk van advies te voorzien.