Maatwerk en aangepaste baden

Wilan levert ieder gewenste vorm en formaat zwembad of zwemvijver af fabriek of op locatie.

Af fabriek
In onze fabriek te Bladel kunnen wij zwembaden tot een maximale lengte van 15 meter fabriceren. Grotere (zwem-)vijvers en baden zijn mogelijk maar worden dan in aparte delen gefabriceerd die op locatie naadloos aan elkaar gemonteerd worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een L-vorm te realiseren.

Op locatie
Hele grote baden of baden met afwijkende vormen worden gewoonlijk op locatie gemaakt. Daar zijn meerdere technieken voor geschikt: beton bouw, metselwerk of bijvoorbeeld cement stuclagen. Voor deze speciale zwembaden werken wij vaak samen met architecten en aannemers, uiteraard kunt u er ook voor kiezen zelf de regie in handen te houden of het van A-Z aan Wilan toe te vertrouwen. Waar u ook voor kiest, u kunt rekenen op gedegen advies en volledige support. Met vier decennia ervaring staan wij garant voor het beste eindresultaat.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Deel uw ideeën met ons en wij zullen u geheel vrijblijvend van goed advies voorzien.

Aangepaste zwembaden en plunge pools
Maatwerk pur sang tegen een vriendelijke prijs. Alle Wilan baden, van plunge pool tot zwemvijver kunnen speciaal op maat gemaakt worden voor mensen met een beperking. In plaats van de traditionele en vaak dure oplossingen om bestaande baden toegankelijk te maken houden wij het eenvoudig. We verkopen geen dure hulpmiddelen maar fabriceren een speciaal maatwerk bad.

Hoe?
Door toepassing van op maat gemaakte vormen in en naast het bad proberen we het bad zo toegankelijk mogelijk te maken. Vrijwel alle vormen zijn mogelijk: rond, vierkant, schuin, het kan allemaal. Door deze vormen in een opstelling te zetten kan het bad toegankelijk gemaakt worden.

Een oplossing zonder complexe technologie maar ook een die helaas niet voor iedereen geschikt is. Of het ook voor u geschikt is kunt u alleen zelf bepalen. Uiteraard bent u altijd welkom om alle mogelijkheden eens door te spreken.

U bent de ontwerper
Niemand weet beter dan u wat u wel en niet kan. U heeft alle kennis in huis en daarom maken we samen met u een ontwerp. Als u tevreden bent met de eerste opzet fabriceren wij de basisvormen. Voor het bad definitief wordt geproduceerd is er gelegenheid te testen en waar nodig het ontwerp aan te passen. Als alles 100% naar wens is wordt het bad geproduceerd en de op maat gemaakte vormen naadloos in het kunststof verwerkt.