Speciale zwembaden voor mensen met een beperking

Maatwerk
Maatwerk pur sang tegen een vriendelijke prijs. Alle Wilan baden, van plunge pool tot zwemvijver kunnen speciaal op maat gemaakt worden voor mensen met een beperking. In plaats van de traditionele en vaak dure oplossingen om bestaande baden toegankelijk te maken houden wij het eenvoudig. We verkopen geen dure hulpmiddelen maar fabriceren een speciaal maatwerk bad.

Hoe?
Door toepassing van op maat gemaakte vormen in en naast het bad proberen we het bad zo toegankelijk mogelijk te maken. Vrijwel alle vormen zijn mogelijk: rond, vierkant, schuin, het kan allemaal. Door deze vormen in een opstelling te zetten kan het bad toegankelijk gemaakt worden.

Een oplossing zonder complexe technologie maar ook een die helaas niet voor iedereen geschikt is. Of het ook voor u geschikt is kunt u alleen zelf bepalen. Uiteraard bent u altijd welkom om alle mogelijkheden eens door te spreken.

U bent de ontwerper
Niemand weet beter dan u wat u wel en niet kan. U heeft alle kennis in huis en daarom maken we samen met u een ontwerp. Als u tevreden bent met de eerste opzet fabriceren wij de basisvormen. Voor het bad definitief wordt geproduceerd is er gelegenheid te testen en waar nodig het ontwerp aan te passen. Als alles 100% naar wens is wordt het bad geproduceerd en de op maat gemaakte vormen naadloos in het kunststof verwerkt.